Χαλαρώσεις νωρίτερα; Συνάντηση που θα κρίνει πολλά την ερχόμενη εβδομάδα

 Χαλαρώσεις νωρίτερα; Συνάντηση που θα κρίνει πολλά την ερχόμενη εβδομάδα

Εξελίξεις αναμένονται για περαιτέρω χαλαρώσεις μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού.

Ο Άντρος Κυπριανού έθεσε τα ερωτήματα του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις χαλαρώσεις και το άνοιγμα χώρων εστίασης, μουσικών σκηνών αλλά και τη παύση της απαγόρευσης για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

«Ο ΠτΔ έχει υποσχεθεί ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συγκελέσει σύσκεψη υπό την προεδρία του των πολιτικών κομμάτων μαζί με τον Υπ. Υγείας και τους επιδημιολόγους για να συζητήσουμε για όλα αυτά τα ζητήματα» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Άντρος Κυπριανού.

Πρόκειται για μια υπόσχεση, η οποία φανερώνει ότι ο Πρόεδρος είναι ανοικτός σε διάλογο και θα συζητήσει και γιατι όχι να αποδεχθεί χαλαρώσεις των μέτρων εκεί και όπου οι ειδικοί ανάψουν το 'πράσινο φως'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

«Η ασφάλεια της Συρίας, της Παλαιστίνης, του Σουδάν, του Αζερμπαϊτζάν και της τδβκ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ασφάλεια της Τουρκίας», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE