ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δρ. Πανά για χαλαρώσεις και ποδόσφαιρο: «Θέμα βιωσιμότητας» – Με ποιες αλλαγές μπορούν να επαναρχίσουν οι μικρές κατηγορίες

Δρ. Πανά για χαλαρώσεις και ποδόσφαιρο: «Θέμα βιωσιμότητας» – Με ποιες αλλαγές μπορούν να επαναρχίσουν οι μικρές κατηγορίες

Οι δηλώσεις της δρ. Ζωής Δωροθέας Πανά στον Super Sport FM 104,0 για τις νέες χαλαρώσεις στα μέτρα και πως θα επιστρέψουν στην κανονικότητα οι μικρές κατηγορίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προσπαθήσαμε για το επόμενο διάστημα να υπάρξουν περισσότερες χαλαρώσεις. Σε ότι αφορά πρακτικά στην Γ’ κατηγορία φαίνεται ότι εκεί τίθεται θέμα βιωσιμότητας διότι αν δεν ξεκινήσουν αμέσως τότε δεν θα προλάβουν να το ολοκληρώσουν. Πρακτικά είναι το θέμα επιτήρησης στο κομμάτι της προπόνησης αφού έχουμε το θέμα του πρωτοκόλλου για το οποίο δεσμεύτηκαν ν’ αυξήσουν το θέμα της επιτήρησής. Ενδεχομένως με τις αλλαγές αυτές να μπορούν να ξεκινήσουν, όμως, δεν μπορώ να σας απαντήσω για το πότε μπορούν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Αυτό δεν είναι απόφαση της συμβουλευτικής επιτροπής. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή, είναι θέρμη παράκληση να πάμε λίγο αργά μέχρι τα τέλη της άνοιξης. Υπάρχει μεγάλη δυσκολία διότι είναι και πολλά άτομα και αυτό αυξάνει τις πιθανότητες στο θέμα κρουσμάτων. Η Κύπρος έχει επενδύσει πολύ στο ποδόσφαιρο ψυχολογικά πρέπει να το στηρίξουμε. Δεν είμαστε απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους. Για το θέμα των ράπιντ είναι μια λύση ως προς τον κόσμο κυρίως, όμως, αυτό δεν πρέπει να δώσει την αίσθηση ασφάλειας για τα γήπεδα. Ναι στα ράπιντ τεστ όχι, όμως, στην αποφυγή των μέτρων».

The post Δρ. Πανά για χαλαρώσεις και ποδόσφαιρο: «Θέμα βιωσιμότητας» – Με ποιες αλλαγές μπορούν να επαναρχίσουν οι μικρές κατηγορίες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top