Ο ΓΓ του ΟΗΕ καταδικάζει τη 'χρήση φονικής βίας' στη Μιανμάρ

Ο ΓΓ του ΟΗΕ καταδικάζει τη 'χρήση φονικής βίας' στη Μιανμάρ

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες καταδίκασε το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή τη "χρήση φονικής βίας" στη Μιανμάρ, όπου οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ χθες εναντίον διαδηλωτών κατά του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 1ης Φεβρουαρίου στην πόλη Μανταλέι. Ως αποτέλεσμα, τουλάχιστον δύο εξ αυτών έχασαν τη ζωή τους.


 
"Καταδικάζω τη χρήση φονικής βίας στη Μιανμάρ", τόνισε ο κ. Γκουτέρες μέσω Twitter. "Η χρήση φονικής βίας, ο εκφοβισμός και ο κατατρεγμός ειρηνικών διαδηλωτών είναι (ενέργειες) απαράδεκτες", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE