Τον «πιάνει» απελπισία τον Πουρσαϊτίδη

Τον «πιάνει» απελπισία τον Πουρσαϊτίδη

Έχει σχολιαστεί ευρέως η κατρακύλα του ΑΠΟΕΛ κι ότι για πρώτη φορά, υποβιβάστηκε στο δεύτερο γκρουπ κατά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Τούτο είναι το λιγότερο, μέσα στην γενικότερη «ασθενούσα» κατάσταση που χαρακτηρίζει την ομάδα της Λευκωσίας, κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που έχουν γραφτεί...διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.