Άννα Βίσση: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Κύπρια τραγουδίστρια

Άννα Βίσση: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Κύπρια τραγουδίστρια

Το απόγευμα του Σαββάτου 20/2 η Άννα Βίσση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

 

Συγκεκριμένα η αγαπημένη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε την στιγμή που έκανε το εμβόλιο και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα την λεζάντα της ανάρτησης η Άννα Βίσση, ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό.

«Vaccine day! Ευχαριστώ τα κορίτσια στο ΕΦΚΑ Ηρακλείου…που με «διασκέδασαν» όπως κι εγώ αυτές στο παρελθόν

Ελπίζω τα «θέματα» μας να λήξουν κάποια στιγμή σύντομα και να ξανά χαρούμε την ανθρώπινη επαφή μας ! #vaccine #staysafe #communication #hugs #missyou».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE