Άννα Βίσση: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Κύπρια τραγουδίστρια

Άννα Βίσση: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Κύπρια τραγουδίστρια

Το απόγευμα του Σαββάτου 20/2 η Άννα Βίσση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

 

Συγκεκριμένα η αγαπημένη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε την στιγμή που έκανε το εμβόλιο και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα την λεζάντα της ανάρτησης η Άννα Βίσση, ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό.

«Vaccine day! Ευχαριστώ τα κορίτσια στο ΕΦΚΑ Ηρακλείου…που με «διασκέδασαν» όπως κι εγώ αυτές στο παρελθόν

Ελπίζω τα «θέματα» μας να λήξουν κάποια στιγμή σύντομα και να ξανά χαρούμε την ανθρώπινη επαφή μας ! #vaccine #staysafe #communication #hugs #missyou».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE