ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  22 οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο ΓΝ Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:   22 οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο ΓΝ Αμμοχώστου

Στους 22 ανέρχονται οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα Κυριακή 21/2 στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Από τους 22 ασθενείς, οι τρεις βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης, ενώ πέντε άτομα είναι κλινήρη.
 
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 8 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE