ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον «πιάνει» απελπισία τον Πουρσαϊτίδη…

Τον «πιάνει» απελπισία τον Πουρσαϊτίδη…

Έχει σχολιαστεί ευρέως η κατρακύλα του ΑΠΟΕΛ κι ότι για πρώτη φορά, υποβιβάστηκε στο δεύτερο γκρουπ κατά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Τούτο είναι το λιγότερο, μέσα στην γενικότερη «ασθενούσα» κατάσταση που χαρακτηρίζει την ομάδα της Λευκωσίας, κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που έχουν γραφτεί παρά πολλές φορές, απλώς βλέποντας τον ΑΠΟΕΛ ψες με την Ομόνοια, διαπιστώσαμε ότι θύμιζε πάλι την ομάδα στην προ-Πουρσαιτίδη εποχή.

Είχαν διάθεση μερικοί παίχτες, αλλά δεν μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στην Ομόνοια, μια ομάδα βεβαίως που η άμυνα της στα πλείστα φετινά παιχνίδια μοιάζει να είναι χτισμένη με μπετόν.

Όσο κι αν αποτελεί πρόκληση για κάποιον προπονητή, να του δοθεί η ευκαιρία να εργαστεί στον ΑΠΟΕΛ, υποψιαζόμαστε ότι τον «Πούρσα», υπάρχουν στιγμές που πρέπει να τον «πιάνει» απελπισία, για το ότι δεν έχει στη διάθεση του πολλές ποιοτικές λύσεις.

Αυτός είναι κι ο λόγος, που δεν μπορεί να «παρέμβει» τόσο αποτελεσματικά από τον πάγκο, όταν βλέπει την ομάδα να παρουσιάζει ανεπαρκής και «καταθλιπτική» μέσα στο γήπεδο.

Όπως και το ότι θα αναγκαστεί να καθοδηγεί την ομάδα, σε μια διαδικασία πρωτόγνωρη για τα χρονικά του ΑΠΟΕΛ, όπως είναι αυτή του δεύτερου γκρουπ στα πλέι οφφ.

Για τα παιχνίδια κυπέλλου, που θα δώσουν οι γαλαζοκίτρινοι με την Ομόνοια, φυσικά και δεν είναι χαμένοι από χέρι. Όποιος βιαστεί να ποντάρει πολλά λεφτά, ότι θα περάσουν σίγουρα οι πράσινοι στα ημιτελικά, ενδεχομένως να τα χάσει…

Είναι μια άλλη διαδικασία, είναι δυο άλλα παιχνίδια, αυτά της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, μεταξύ των δυο ομάδων της Λευκωσίας.

Θεωρούμε δεδομένο άλλωστε, ότι στον πρώτο αγώνα της Τετάρτης, ο Χέννιγκ Μπεργκ, θα κάμει ροτέισιον. Πόσο βαθύ θα είναι, δεν το ξέρουμε εκ των προτέρων.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, με το έμψυχο υλικό που έχει στη διάθεση του, δεν έχει την «πολυτέλεια» του Σκανδιναβού συναδέλφου του.

The post Τον «πιάνει» απελπισία τον Πουρσαϊτίδη… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top