Ανώμαλη προσγείωση για την Παρί

Ανώμαλη προσγείωση για την Παρί

LIGUE 1’-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό: 0-2

(Ντιόπ 6’, Μαριπάν 51’)

Μετά το θρίαμβο η κατραπακιά. Η Παρί προερχόταν από το θρίαμβο στο «Καμπ Νόου» ωστόσο η Μονακό την κέρδισε με 2-0 και την έριξε στην 3η θέση. Στην τετράδα σταθερά οι Μονεγάσκοι που πλησίασαν την Παρί στους 2 βαθμούς.

Στο 6ο λεπτό ο Φόλαντ σέντραρε α;πό αριστερά και ο Αγιλάρ πήρε την κεφαλιά στο 2ο δοκάρι, με τον Ντιόπ να γράφει το 0-1 εξ επαφής με νέα κεφαλιά. Στο 35ο λεπτό το σουτ του Γκέιγ πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 51’ ο Αντέρ έκανε τραγική γκάφα μέσα στην περιοχή του και ο  Μαριπάν με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 0-2.

Στο 60’ ο Λεκόμτ έσωσε μετά από σουτ του Κεν και στο 62’ η κεφαλιά του Φόλαντ πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 67’ ο Μαριπάν πρόλαβε σωτήρια τον Εμπαπέ. Στο 77’ το σουτ του Κεν κόντραρε σε σώματα.

 

Πηγή: www.aek365.org

The post Ανώμαλη προσγείωση για την Παρί appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE