ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέταξε δυο βαθμούς στην Καμπανία η Ρόμα (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Πέταξε δυο βαθμούς στην Καμπανία η Ρόμα (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

SERIE A’-23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ-ΡΟΜΑ: 0-0

Γήπεδο: Τσίρο Βιγκορίτο

Στο 0-0 κόλλησε η Ρόμα στην έδρα της Μπενεβέντο, Ανέβηκε μεν στην 3η θέση αλλά πλέον η Αταλάντα και η Λάτσιο απέχουν μόλις ένα βαθμό ενώ η Γιουβέντους βρίσκεται στο -2 και δύο ματς λιγότερα.

Στο 15ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Λαπαντούλα, ενώ στο 34’ ο Μοντιπό έπεσε και απομάκρυνε το σουτ του Πελεγκρίνι και στο 37’ ήταν η σειρά του Λόπεθ να πει όχι σε σουτ του Λαπαντούλα από τα δεξιά. Στο 42ο λεπτό ο Βιγιάρ έκοψε στη γραμμή την κεφαλιά του Γκλικ και στην επαναφορά ο Μπάρμπα έκανε το σουτ αλλά ο Λόπεθ έσωσε εκ νέου.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Μχιταριάν έβγαλε όμορφα στον Μαγιοράλ που αστόχησε όμως από ιδανικό σημείο.

Στο 57ο λεπτό ο Γκλικ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και στο 64’ ο Μοντιπό έσωσε μετά από σουτάρα του Κάρσντορπ όπως έκαν εκαι στο 90+1′ μετά από κεφαλιά του Ντζέκο. Στο 90+4′ ο Καλντιρόλα έσωσε στη γραμμή μετά από πλασέ του Πελεγκρίνι.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Μοντιπό, Γκλικ, Μπάρμπα, Φουλόν, Χετεμάι (78’ Τέγιο), Ντεπάολι, Ιονίτσα, Σκιαταρέλα, Βιόλα (59’ Καλντιρόλα), Λαπαντούλα (78’ Μοντσίνι), Καπράρι (68’ Ινσίνιε)

ΡΟΜΑ: Πάου Λόπεθ, Φάτσιο (72’ Ζουάν Ζέσους), Πέρες, Σπινάτσολα, Κάρσντορπ (72’ Πέδρο), Μαντσίνι, Βερετού (58’ Ντζέκο), Μχιταριάν (82′ Ελ Σααραουί), Πελεγκρίνι, Βιγιάρ, Μαγιοράλ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Πέταξε δυο βαθμούς στην Καμπανία η Ρόμα (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top