Κύπρος – Διάταγμα: Από καφενεία μέχρι κομμωτήριο στα μπλοκάκια των Αρχών – Αναλυτικά οι καταγγελίες του Σαββατοκύριακου

Κύπρος – Διάταγμα: Από καφενεία μέχρι κομμωτήριο στα μπλοκάκια των Αρχών – Αναλυτικά οι καταγγελίες του Σαββατοκύριακου

Μοίρασαν βροχή τα εξώδικα οι Αρχές του Σαββατοκύριακο σε 399 στο σύνολο πολίτες, αλλά και σε πέντε υποστατικά.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το ThemaOnline, 71 πολίτες καταγγέλθηκαν γιατί κυκλοφορούσαν χωρίς την χρήση προστατευτικής μάσκας, 35 άτομα κυκλοφορούσαν μετά τις 21:00 το βράδυ χωρίς δικαιολογητικό, 178 διακινήθηκαν πεζοί χωρίς να αποστείλουν SMS, ενώ 27 άτομα άνω των 65 κυκλοφορούσαν χωρίς το έντυπο Β’. Παράλληλα δόθηκαν εξώδικα σε 14 πολίτες, οι οποίοι ήταν επιβαίνοντες σε οχήματα, με περισσότερο αριθμό από αυτόν που προνοεί το διάταγμα.

Σε ό,τι αφορά τα υποστατικά «πρωταγωνιστικό ρόλο», είχε το κλαμπ στην Λάρνακα, το οποίο καταγγέλθηκε για παράνομη λειτουργία το βράδυ του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου. Όπως προαναφέραμε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για άμεση εκδίκαση υπόθεσης εναντίον του, θα παρουσιαστεί σήμερα υπεύθυνος υποστατικού.

Παράλληλα καταγγέλθηκαν δυο καφενεία, ένα στην Λεμεσό, το οποίο βρίσκεται εντός κλειστού αθλητικού κέντρου και ένα στην Πάφο που εξυπηρετούσε παράνομα θαμώνες.

Επίσης κομμωτήριο έπεσε στο στόχαστρο της Αστυνομίας, με τον ιδιοκτήτη να πληρώνει εξώδικο για μη χρήση μάσκας, ενώ καταγγελία έγινε και σε ιδιωτικό εργαστήριο στην Πάφο το οποίο δεν είχε οδηγίες για προστασία των μέτρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE