ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούσιος: Διαφθορά υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα - Η Ε.Ε δίνει εύσημα στον Αναστασιάδη

Κούσιος: Διαφθορά υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα - Η Ε.Ε δίνει εύσημα στον Αναστασιάδη

Για την διαφθορά μίλησε ο Κυριάκος Κούσιος, αναφερόμενος και στην κυβέρνηση Αναστασιάδη αλλά και στις κινήσεις για την πάταξη της όσο είναι δυνατόν.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Τρίτου του ΡΙΚ και την εκπομπή "Πρωινό Δρομολόγιο" ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, όταν ρωτήθηκε για την διαφθορά ανέφερε χαρακτηριστικά «Διαφθορά υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Σε όλο τον κόσμο».

Ανέφερε πως όταν οι πολίτες βομβαρδίζονται συνεχώς απο το πρωί εως το βράδυ απο συγκεκριμένα κόμματα για θέματα διαφθοράς είναι λογικό να βλέπει μόνο αυτό και να βγαίνει στους δρόμους. Οπως ανέφερε στοχοποιούν την κυβέρνηση και δεν σκέφτονται την ευθύνη που έχουν τα εν λόγω κόμματα, όταν εν μέσω πανδημίας στηρίζούν τέτοιες διαδηλώσεις, θέτοντας σε κίνδυνο όσα με κόπο κατάφερε ο ίδιος ο λαός να αποτρέψει με υπομονή και θυσίες για ενδεχόμενη την αύξηση και άλλων κρουσμάτων.

Συνεχίζοντας ο κ.Κούσιος , όσον αφορά το θέμα της διαφθοράς, σχολίασε ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη έρχεται και βάζει το «δάκτυλο επί των τύπων των ήλων» με αποτέλεσμα, να οδηγούνται στη δικαιοσύνη και να φυλακίζονται Πολιτικώς Εκτεθειμένα Πρόσωπα. 

Αναφερόμενος στις προσπάθειες της Κυβέρνησης να πατάξει τη διαφθορά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να ξαναπώ ότι 37 τόσο άτομα που καταδικάστηκαν σε 26 υποθέσεις επί κυβέρνησης Αναστασιάδη. Να πω για τις ερευνητικές που συστάθηκαν για τις Πολιτογραφήσεις και βλέπει ο κόσμο τι διαμείβεται επειδή γίνονται ανοιχτές ακροάσεις, για το πόρισμα Καλογήρου και την συνέχεια του που η αστυνομία ανέλαβε βάσει αυτού»

Μάλιστα, επικαλέστηκε αξιολογήσεις και αναφορές ξένων Οργάνων προκειμένου να τονίσει  πως σημειώνεται πρόοδος στην καταπολέμηση φαινομένων διαφθοράς λέγοντας ότι η ΕΕ και άλλοι και δίνουν τα εύσημα, επειδή προοδεύει η κυβέρνηση στην καταπολέμηση της διαφθοράς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top