Απίστευτες εικόνες συνωστισμού σε κηδεία στην Τουρκία – Ήταν εκεί και ο Ερντογάν

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού σε κηδεία στην Τουρκία – Ήταν εκεί και ο Ερντογάν

Με μάσκες, χωρίς όμως να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις, εκατοντάδες άνθρωποι παραβρέθηκαν στην κηδεία διακεκριμένου λόγιου του Ισλάμ στην Κωνσταντινούπολη. Ανάμεσά τους και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μουχαμέντ Εμίν Σαράτς πέθανε στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή μετά από μάχη με την Covid-19, όπως μεταδίδει η Daily Mail. Ο διακεκριμένος λόγιος των χαντίθ ήταν ιεροκήρυκας στο Τέμενος Φάτιχ στην Κωνσταντινούπολη, όπου έγινε η κηδεία την Κυριακή.

Ο Σαράτς ήταν στενός φίλος του Ερντογάν, ο οποίος τον γνώριζε από το σχολείο, με τον τούρκο πρόεδρο να λέει πως «ωφελήθηκε πολύ» από τα μαθήματα που παρέδιδε.

Ο Ερντογάν ήταν ένας από τους εκατοντάδες που συγκεντρώθηκαν για την κηδεία, οι οποίοι φορούσαν μάσκες αλλά δεν τηρούσαν τις κοινωνικές αποστάσεις.

 

Η Τουρκία έχει περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού και 27.983 θανάτους από το ξεκίνημα της Πανδημίας. Την περασμένη εβδομάδα, καταγράφηκαν στη χώρα 51.980 κρούσματα και 6060 θάνατοι.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE