Αμερικανός ΥΠΕΞ προς Ισραηλινό ΥΠΕΞ: Λύση δύο κρατών στο Μεσανατολικό

Αμερικανός ΥΠΕΞ προς Ισραηλινό ΥΠΕΞ: Λύση δύο κρατών στο Μεσανατολικό

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Αντονι Μπλίνκεν δήλωσε στον Ισραηλινό ομόλογό του σήμερα πως η λύση των δύο κρατών στην ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση είναι η καλύτερη λύση για το μέλλον του Ισραήλ, ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Σε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Ισραηλινό ΥΠΕΞ Γκάμπι Ασκενάζι, ο Μπλίνκεν "υπογράμμισε την πεποίθηση της κυβέρνησης Μπάιντεν ότι η λύση των δύο κρατών είναι ο καλύτερος τρόπος θωράκισης του μέλλοντος του Ισραήλ ως ένα εβραϊκό και δημοκρατικό κράτος, που θα ζει ειρηνικά δίπλα σε ένα βίωσιμο και δημοκρατικό παλαιστινιακό κράτος", ανέφερε το αμερικανικό ΥΠΕΞ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE