ΜΟΣΧΑ: Παράνομες και απογοητευτικές οι σχεδιαζόμενες κυρώσεις της ΕΕ για την υπόθεση Ναβάλνι

ΜΟΣΧΑ: Παράνομες και απογοητευτικές οι σχεδιαζόμενες κυρώσεις της ΕΕ για την υπόθεση Ναβάλνι

Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι οι νέες κυρώσεις που σχεδιάζει να επιβάλει η Ευρωπαϊκή Έωση εις βάρος της Ρωσίας είναι παράνομες και προκαλούν απογοήτευση στη Μόσχα.

Οι Υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ συμφώνησαν χθες να επιβάλουν κυρώσεις σε τέσσερις ανώτερους Ρώσους αξιωματούχους, που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, σε μια κυρίως συμβολική απάντηση στη φυλάκιση του επικριτή του Κρεμλίνου, Αλεξέι Ναβάλνι.

Το ρωσικό ΥΠΕΞ ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι το ευρωπαϊκό μπλοκ έχασε μια ευκαιρία να αλλάξει την πορεία του σε σχέση με τη Ρωσία, κατηγορώντας την ΕΕ για ανάμειξη στις ρωσικές εσωτερικές υποθέσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ στον ΟΗΕ για τον διάδοχο Γκουτέρες: Οκτώ υποψήφιοι  - Ποιος προηγείται στη μυστική κούρσα

Θρίλερ στον ΟΗΕ για τον διάδοχο Γκουτέρες: Οκτώ υποψήφιοι - Ποιος προηγείται στη μυστική κούρσα

Πραγματοποιήθηκε μια δεύτερη άτυπη ψηφοφορία και σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τη διαδικασία, η Κάρολιν Ροντρίγκες Μπίρκετ από τη Γουιάνα προηγείται οριακά

BEST OF TOTHEMAONLINE