ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Ελληνίδα φοιτήτρια μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο

Ιταλία: Ελληνίδα φοιτήτρια μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο

Εικοσάχρονη Ελληνίδα φοιτήτρια τραυματίστηκε σοβαρά από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο.

Η Ελληνίδα φοιτήτρια Γ.Κ. τραυματίστηκε σοβαρά με αλλεπάλληλες μαχαιριές στο λαιμό, την κοιλιακή χώρα και τον θώρακα από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο.

Ο δράστης είναι 27 ετών, αλβανικής καταγωγής (το όνομά του είναι Jetmir Kurtsmajlaj, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα) και πρώην σπουδαστής στο Πολυτεχνείο του Τορίνο και περίμενε την κοπέλα σε πάρκινγκ, κοντά σε στάση του μετρό. Συνελήφθη άμεσα από τους καραμπινιέρους, ενώ περαστικοί είδαν την κοπέλα αιμόφυρτη και κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν δράστης και θύμα είχαν κάποιο προκαθορισμένο ραντεβού ή αν ο 27χρονος παρακολουθούσε την 20χρονη και «χτύπησε» όταν βρήκε την ευκαιρία.

Η φοιτήτρια υποβλήθηκε σε επέμβαση έξι ωρών στο νοσοκομείο Molinette και βρίσκεται στην μονάδα εντατική θεραπείας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μετεγχειρητική της πορεία κρίνεται αρκετά ικανοποιητική από τους γιατρούς και δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη ζωή της.

Θυμωμένος από τον χωρισμό ο 27χρονος - Έστελνε απειλές μέσω Instagram

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό του από την κοπέλα και, προφανώς, αντέδρασε με αυτό τον τρόπο. Αν και η σχέση του κράτησε λίγους μήνες, ο 27χρονος εξέφραζε τον θυμό του μέσω των social media στην 20χρονη, εξαπολύοντας απειλές. «Θα σε σκοτώσω» ήταν το μήνυμα που φέρεται να τις έστελνε συχνά μέσω Instagram, σύμφωνα με την ilGiornale, ενώ εκείνη, αν και φοβισμένη, είχε επιλέξει να μην δημοσιοποιήσει τις απειλές για να μην τρομοκρατήσει την οικογένειά της.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top