Οι τελωνειακές αρχές της Ολλανδίας κατάσχεσαν πέραν του 1,5 τόνου ηρωίνης

Οι τελωνειακές αρχές της Ολλανδίας κατάσχεσαν πέραν του 1,5 τόνου ηρωίνης

Οι τελωνειακές αρχές της Ολλανδίας κατάσχεσαν το μεγαλύτερο φορτίο ηρωίνης, που έχει ποτέ βρεθεί σε μία έφοδο στη χώρα, αυτόν τον μήνα, όταν ανακάλυψαν περισσότερο από 1,5 τόνο ηρωίνης στο Ρότερνταμ, έγινε γνωστό από αξιωματούχους σήμερα.


"Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν από τελωνειακούς σε ένα εμπορευματοκιβώτιο γεμάτο από αλάτι Ιμαλαίων από το Πακιστάν", ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα του Ρότερνταμ, σε μια ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι οι ολλανδικές αρχές εργάστηκαν στενά με τη Βρετανική Εθνική Εγκληματολογική Υπηρεσία σχετικά με την κατάσχεση. Σύμφωνα με τους Ολλανδούς, η αξία των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν υπολογίζεται σε περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ. Οι ολλανδικές αρχές συνέλαβαν πέντε υπόπτους, τρεις εκ των οποίων παραμένουν υπό κράτηση.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE