ΚΟΣΜΟΣ

Οι τελωνειακές αρχές της Ολλανδίας κατάσχεσαν πέραν του 1,5 τόνου ηρωίνης

Οι τελωνειακές αρχές της Ολλανδίας κατάσχεσαν πέραν του 1,5 τόνου ηρωίνης

Οι τελωνειακές αρχές της Ολλανδίας κατάσχεσαν το μεγαλύτερο φορτίο ηρωίνης, που έχει ποτέ βρεθεί σε μία έφοδο στη χώρα, αυτόν τον μήνα, όταν ανακάλυψαν περισσότερο από 1,5 τόνο ηρωίνης στο Ρότερνταμ, έγινε γνωστό από αξιωματούχους σήμερα.


"Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν από τελωνειακούς σε ένα εμπορευματοκιβώτιο γεμάτο από αλάτι Ιμαλαίων από το Πακιστάν", ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα του Ρότερνταμ, σε μια ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι οι ολλανδικές αρχές εργάστηκαν στενά με τη Βρετανική Εθνική Εγκληματολογική Υπηρεσία σχετικά με την κατάσχεση. Σύμφωνα με τους Ολλανδούς, η αξία των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν υπολογίζεται σε περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ. Οι ολλανδικές αρχές συνέλαβαν πέντε υπόπτους, τρεις εκ των οποίων παραμένουν υπό κράτηση.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top