ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο… ιπτάμενος Ζιρού έσπασε το τείχος του Σιμεόνε – Βαυαρικό ΠΑΡΤΙ στο Ολίμπικο!

Ο… ιπτάμενος Ζιρού έσπασε το τείχος του Σιμεόνε – Βαυαρικό ΠΑΡΤΙ στο Ολίμπικο!

Ο Σιμεόνε έστησε τείχος απέναντι στην Τσέλσι αλλά ένα φοβερό γκολ του Ζιρού έδωσε τη νίκη στους «μπλε» ενώ η Μπάγερν διέλυσε με 4-1 τη Λάτσιο μέσα στη Ρώμη και ουσιαστικά, βρίσκεται στα προημιτελικά από απόψε.

CHAMPIONSLEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΤΣΕΛΣΙ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου

Στο Βουκουρέστι ένα εκπληκτικό γκολ του Ολιβιέρ Ζιρού έδωσε τη νίκη στην Τσέλσι απέναντι στην Ατλέτικο που δεν δικαιώθηκε για την επιλογή της να παίξει μαζική άμυνα.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Σαούλ έκλεψε την μπάλα από τον Μεντί αλλά έφυγε πολύ πλάγια και οι «μπλε» γλίτωσαν. Στο 14′ ο Λεμάρ έκανε εξ επαφής την προβολή αλλά βρήκε με τις τάπες την μπάλα και την έστειλε άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Βέρνερ σούταρε από πλάγια θέση και δεν βρήκε στόχο. Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε κακό με την Ατλέτικο να περιμένει και την Τσέλσι να μην μπορεί να απειλήσει. Ο Βέρνερ στο 39′ κατάφερε να ξεφύγει από τον Σάβιτς αλλά ο Όμπλακ έδιωξε το σουτ του. Λίγο μετά (41′) ο Κορέα έκοψε για τον Σουάρες αλλά αυτός πιεζόμενος ουσιαστικά πάτησε την μπάλα.

Ίδια γεύση και στην επανάληψη με τον Σιμεόνε να διατηρεί τη διπλή γραμμή άμυνας πίσω από το κέντρο και την Τσέλσι να μην μπορεί να δημιουργήσει. Στο 68′ όμως οι «μπλέ» κατάφεραν να σκοράρουν με εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Ζιρού. Ο Γάλλος ήταν φανερά εκτεθειμένος αλλά η μπάλα έφτασε σε αυτόν από μια διεκδίκηση. Το VARείδε ότι ήταν ο Ερμόσο που έστειλε την μπάλα στον Ζιρού και το γκολ μέτρησε. Ο Βέρνερ στο 84′ έφυγε στην κόντρα και σούταρε από πλάγια θέση με τον Όμπλακ να διώχνει.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Ερμόσο (84’Βιτόλο), Φελίπε, Γιορέντε, Κορέα (82’Ντεμπελέ), Κόκε, Σαούλ (82’Λόντι), Λεμάρ, Ζοάο Φέλιξ (82’Τορέιρα), Σουάρες

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αλόνσο, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Κόβατσιτς (74’Καντέ), Ζορζίνιο, Μάουντ (74’Ζίγες), Χάντσον Οντόι (80’Τζέιμς), Βέρνερ (86’Χάβερτζ), Ζιρού (86’Πούλισικ).

ΛΑΤΣΙΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 1-4

Γήπεδο: Ολίμπικο

Πάρτι πρόκρισης έστησε η Μπάγερν Μοναχού μέσα στο «Ολίμπικο». Οι Βαυαροίκέρδισαν άνετα με 4-1 μέσα στην έδρα της Λάτσιο και ουσιαστικά βρίσκονται από απόψε στα προημιτελικά.

Στο 7’ ο Ζίλε πάτησε περιοχή από δεξιά κι έκανε το γύρισμα αλλά η άμυνα της Λάτσιο έδιωξε σε κόρνερ και στο επόμενο λεπτό ο λάμπα άνοιξε δεξιά στον Κίμιχ που γύρισε με τη μία για τον Λεβαντόφσκι, αλλά ο Πολωνός δεν μπόρεσε να τη βρει μέσα από τη μικρή περιοχή.

Και στο 9’ ο Μουζάκιο έκανε λάθος γύρισμα προς τον Ρέινα, ο Λεβαντόφσκι έκλεψε, ξεπέρασε τον Ισπανό και πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 0-1. Mε αυτό το γκολ ο Πολωνός έφτασε τα 72 στη διοργάνωση και βρίσκεται μόνος στην 3η θέση της λίστας των κορυφαίων σκόρερ.

Στο 17’ η Μπάγερν έφυγε στην κόντρα, ο Σανέ έπαιξε το ένα δύο με τον Λεβαντόφσκι αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει με τακουνάκι και στο επόμενο λεπτό ο Μπόατενγκ ανέτρεψε τον Σάβιτς μέσα στην περιοχή αλλά Μουνουέρα και VAR δεν έδωσαν το πέναλτι.

Στο 23’ ο Κορέα έκανε πανέμορφη κίνηση στον άξονα και άνοιξε αριστερά στον Αλμπέρτο, που πλάσαρε αδύναμα πάνω στον Νόιερ και στην κόντρα ο Μουσιάλα βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με όμορφο συρτό σουτ έκανε το 0-2.

Στο 36ο λεπτό ο Κίμιχ πέρασε κάθετα στον Μουσιάλα, που κόπηκε και η μπάλα στρώθηκε στον Λεβαντόφσκι στο πέναλτι. Ο Πολωνός έκανε το πλασέ με τη μία αλλά ο Ρέινα έβγαλε με τα πόδια.

Στο 39’ ο Μάρουσιτς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ιμόμπιλε πλάσαρε από το πέναλτι αλλά η μπάλα βρήκε σε σώματα και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 42’ ο Κομάν έκλεψε στο κέντρο από τον Πάτρικ κι έφυγε στην κόντρα. Έκανε τις προσποιήσεις και το σουτ και ο Ρέινα απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Σανέ πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 0-3.

Και στο 45+1’ο Σανέ έκανε από δεξιά το γύρισμα για τον Κίμιχ, που πλάσαρε από το πέναλτι αλλά είδε τον Ρέινα να μπλοκάρει.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με την Μπάγερν να σκοράρει στο 47ο λεπτό. Μετά από κόρνερ της Λάτσιο, ο Κομάν έβγαλε την μπαλιά και ο Σανέ έφυγε στην κόντρα από αριστερά και ταλαιπώρησε τον Πάτρικ, έκανε και το γύρισμα και ο Ατσέρμπι πέτυχε αυτογκόλ για το 0-4.

Η Λάτσιο αντέδρασε και στο 49’ ο Κορέα έκανε φοβερή ενέργεια, πάτησε περιοχή και με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 1-4.

Μάλιστα στο 53’ ο Κορέα έπιασε πανέμορφο πλασέ λίγο έξω από την περιοχή αλλά ο Νόιερ απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο 63’ ο Σάβιτς έβγαλε κάθετα στον Ιμόμπιλε κι εκείνος έκανε το σουτ αλλά ο Νόιερ μπλόκαρε.

Στο 66ο λεπτό ο Αλάμπα εκτέλεσε το φάουλ από καλή θέση, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω και στο 80’ μετά από νέο λάθος στην άμυνα της Λάτσιο ο Λεβαντόφσκι κατέβασε και γύρισε υπέροχα αλλά ο Ρέινα του είπε όχι.

Στο 81’ μετά από κόρνερ, ο Εσκαλάντε πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Πάτρικ (54’ Χουντ), Λέιβα (54’ Εσκαλάντε), Μουζάκιο (31’ Λούλιτς), Μάρουσιτς, Ατσέρμπι, Λατσάρι, Λουίς Αλμπέρτο (81’ Κατάλντι), Σάβιτς (81’ Άκπα Άκπρο), Κορέα, Ιμόμπιλε.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ζίλε, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Ντέιβις, Αλάμπα, Γκορέτσκα (63’ Μαρτίνεθ), Κομάν (75’ Ερναντές), Μουσιάλα (90’ Τσούπο Μότινγκ), Σανέ (90’ Σαρ), Λεβαντόφσκι

aek365.org

The post Ο… ιπτάμενος Ζιρού έσπασε το τείχος του Σιμεόνε – Βαυαρικό ΠΑΡΤΙ στο Ολίμπικο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top