ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μπόνους χαλαρώσεων - Μονοπάτια της φύσης και άθληση

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μπόνους χαλαρώσεων - Μονοπάτια της φύσης και άθληση

Κάποια μπόνους των χαλαρώσεων -που δε θα είναι τελικά σε μεγάλη κλίμακα- αφορούν επί της ουσίας την άθληση.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline από κύκλους της επιστημονικής ομάδας, πράσινο φως έχει δοθεί σε περισσότερες πτυχές του τομέα της άθλησης που θα περιλαμβάνει σωματική άσκηση που εμπίπτει στα πλαίσια χαμηλής επικινδυνότητας όσον αφορά τη μετάδοση και διασπορά του ιού.

Επί της ουσίας γίνεται λόγος για καθολικό άνοιγμα που αφορά τα μονοπάτια της φύσης, αφού πλην του ακραίου παραδείγματος συνωστισμού που παρατηρήθηκε κατά τις ημέρες χιονόπτωσης στο Τρόοδος, δε φαίνεται τομέας που είναι ικανός να επιβαρύνει την επιδημιολογική εικόνα.

Χαλαρώσεις περιλαμβάνονται και σε ατομικά αθλήματα όπως μας αναφέρθηκε όπως η αντισφαίριση (τένις), η ιππασία αλλά και η επαναλειτουργία ακαδημιών (προπονήσεων) χωρίς να διευκρινίζεται σε πρώτη φάση κάτω από ποια πρωτόκολλα θα διέπεται. 

Μίνι προβληματισμός φαίνεται να υπάρχει και για τα κρούσματα που παρουσιάστηκαν σε σχολικές μονάδες τις τελευταίες ημέρες. Εκεί που όλα έδειχναν ότι όλα βαίνουν ομαλώς (δεν είχε παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα) τα περιστατικά της τελευταίας εβδομάδας ίσως 'ανακόψουν' την καθολική επιστροφή των μαθητών, με αυτή να περιορίζεται στην Α' και Β' Λυκείου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top