Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ θα διεκδικήσουν έδρα στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ θα διεκδικήσουν έδρα στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Οι Ηνωμένες Πολιτείες διεκδικούν μία έδρα στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, ανακοίνωσε ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, ανατρέποντας την πολιτική της κενής καρέκλας των ετών Τραμπ.

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα διεκδικήσουν μία έδρα στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την θητεία 2022-2024. Ζητούμε με σεμνότητα την υποστήριξη όλων των χωρών μελών του ΟΗΕ στην επιθυμία μας να συμμετάσχουμε και πάλι στον θεσμό", δήλωσε ο Αντονι Μπλίνκεν, σε παρέμβασή του μέσω τηλεδιάσκεψης ενώπιον του Συμβουλίου.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE