Αβέρωφ: Με 3 δις στην οικονομία, ξεκινούν επενδύσεις - Ανοίγουν δουλειές για τον κόσμο

Αβέρωφ: Με 3 δις στην οικονομία, ξεκινούν επενδύσεις - Ανοίγουν δουλειές για τον κόσμο

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου,  αναφέρθηκε στην πανδημία, οικονομία άκκα και το κυπριακό.

Ο λαός μας, όλο αυτό το διάστημα, πέρασε πολύ δύσκολα. Έκανε θυσίες. Με τις πράξεις του διεκδίκησε την κανονικότητά του και τα καταφέρνει. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσει ν’ απολαμβάνει τους καρπούς και των θυσιών και των κόπων του. Ο χειμώνας τελειώνει. Η άνοιξη έρχεται και πρέπει να έρθει και το χαμόγελο.

Με τους εμβολιασμούς κερδίζουμε τη μάχη κατά της πανδημίας. Με ακόμη λίγη υπομονή, θα ξανανοίξουν όλες οι δουλειές. Θα κερδίσουμε το καλοκαίρι.

Με 3 δις στην οικονομία μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, καθώς και των Ταμείων Πολιτικής Συνοχής, ξεκινούν επενδύσεις. Ανοίγουν δουλειές για τον κόσμο. Μπαίνουμε σιγά-σιγά στην κανονικότητα της καθημερινότητας.

Στο κυπριακό, διεκδικούμε την κανονικότητα του κράτους μας. Αυτό που δικαιούμαστε: Μια ελεύθερη και ενωμένη πατρίδα. Τα λόγια είναι εύκολα. Σήμερα όμως, αυτό που μετρά είναι οι πράξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE