Π.Λεωνίδου για εμβολιαστικό πρόγραμμα: «Η κυβέρνηση έχει εκτιμήσει κακώς τα δεδομένα»

Π.Λεωνίδου για εμβολιαστικό πρόγραμμα: «Η κυβέρνηση έχει εκτιμήσει κακώς τα δεδομένα»

Για την υλοποίηση του εμβολιαστικού προγράμματος για τον κορωνοϊό και τις πιθανές επιπτώσεις από τη μη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων τέθηκαν σήμερα στην Επιτροπή Υγείας της Βουλής στην παρουσία εκπρόσωπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κύπρο και του Υπουργείου Υγείας.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της επιτροπής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΔΗΚΟ, Πανίκος Λεωνίδου ανέφερε ότι «Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση έχει εκτιμήσει κακώς τα δεδομένα, με αποτέλεσμα να προκρίνει την αγορά συγκεκριμένου εμβολίου σε μεγαλύτερες ποσότητες, γεγονός που προκαλεί καθυστέρηση στο εμβολιαστικό πρόγραμμα».   

«Ως Δημοκρατικό Κόμμα θα παρακολουθούμε την εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος και θα συμβάλουμε με εποικοδομητικό τρόπο στην υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί, ώστε να εξέλθουμε από την υγειονομική κρίση», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Καθοριστική μέρα για το μέλλον των ενεργειακών σχεδιασμών - «Ιστορικές συμφωνίες»

ΠτΔ: Καθοριστική μέρα για το μέλλον των ενεργειακών σχεδιασμών - «Ιστορικές συμφωνίες»

Οι ενεργειακοί σχεδιασμοί της Κυπριακής Δημοκρατίας προχωρούν κανονικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα με την υπογραφή Συμφωνίας και Μνημονίου Συναντίληψης, στο Κάιρο, ως καθοριστική για το μέλλον των ενεργειακών σχεδιασμών της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE