Π.Λεωνίδου για εμβολιαστικό πρόγραμμα: «Η κυβέρνηση έχει εκτιμήσει κακώς τα δεδομένα»

Π.Λεωνίδου για εμβολιαστικό πρόγραμμα: «Η κυβέρνηση έχει εκτιμήσει κακώς τα δεδομένα»

Για την υλοποίηση του εμβολιαστικού προγράμματος για τον κορωνοϊό και τις πιθανές επιπτώσεις από τη μη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων τέθηκαν σήμερα στην Επιτροπή Υγείας της Βουλής στην παρουσία εκπρόσωπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κύπρο και του Υπουργείου Υγείας.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της επιτροπής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΔΗΚΟ, Πανίκος Λεωνίδου ανέφερε ότι «Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση έχει εκτιμήσει κακώς τα δεδομένα, με αποτέλεσμα να προκρίνει την αγορά συγκεκριμένου εμβολίου σε μεγαλύτερες ποσότητες, γεγονός που προκαλεί καθυστέρηση στο εμβολιαστικό πρόγραμμα».   

«Ως Δημοκρατικό Κόμμα θα παρακολουθούμε την εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος και θα συμβάλουμε με εποικοδομητικό τρόπο στην υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί, ώστε να εξέλθουμε από την υγειονομική κρίση», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE