ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Πονοκέφαλος με τα 272 κρούσματα - Πως επηρεάζει το άνοιγμα της εστίασης στις 16 Μαρτίου

Πονοκέφαλος με τα 272 κρούσματα - Πως επηρεάζει το άνοιγμα της εστίασης στις 16 Μαρτίου

Πονοκέφαλος επικρατεί στους αρμόδιους μετά τον χθεσινό (26/02), αριθμό κρουσμάτων που ανακοινώθηκε. Συγκεκριμένα τα 272 κρούσματα της Παρασκευής δείχνουν πισωγύρισμα, ενώ την ίδια ώρα επιβεβαιώθηκαν και οι προβλέψεις για αύξηση μετά τις πρώτες χαλαρώσεις.

Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα άρχισαν να αλλάζουν οι σκέψεις για άνοιγμα των χώρων εστίασης στις 16 Μαρτίου όπως μέχρι τώρα γνωρίζαμε. Το ενδεχόμενο ενός τρίτου κύματος αλλά και οι μεταλλάξεις, είναι αυτά που κάνουν την επιδημιολογική ομάδα να σκέφτεται ξανά πως θα προχωρήσουν οι χαλαρώσεις.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται να παρατηρείται η αύξηση την Λεμεσό, με τους επιστήμονες να ψάχνουν το γιατί.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας, Κωνσταντίνος Τσιούτη, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση πως υπάρχει ενδεχόμενη επέκταση των μέτρων και συγκεκριμένα της χρήσης SMS μέχρι το τέλος Μαρτίου. Συγκεκριμένα ο κ.Τσιούτης όμως ανέφερε πως 2 μηνύματα είναι αρκετά, αφού όλος ο κόσμος μπορεί να πάει στη δουλειά του με έντυπο.

Επίσης είπε πως η ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας μπορεί να μεταφερθεί από τις 21:00 -που είναι τώρα- στις 23:00 ή τις 00:00 χωρίς την απαλοιφή των μηνυμάτων τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top