Συναγερμός στη Σουηδία: Πολλοί τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι

Συναγερμός στη Σουηδία: Πολλοί τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι

Συναγερμός έχει σημάνει στη Σουηδία όπου υπάρχουν πολλοί τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι.

‘Οπως διαβάζουμε στο Newsit.gr που αναμεταδίδει την είδηση, η επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Βετλάντα και οι Αρχές εκφράζουν φόβους μήπως πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα. Οι τραυματίες από την επίθεση είναι τουλάχιστον 8 και υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας. 

Βασικός ύποπτος για την επίθεση είναι ένας 20χρονος, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμούς από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE