Δρ. Καραγιάννης: 'Θα έκανα δεύτερες σκέψεις αν θα ήμουν στην επιδημιολογική ομάδα' αναφέρει ένα χρόνο μετά – ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. Καραγιάννης: 'Θα έκανα δεύτερες σκέψεις αν θα ήμουν στην επιδημιολογική ομάδα' αναφέρει ένα χρόνο μετά – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας χρόνος έχει συμπληρωθεί από τότε που ο κορωνοϊός ‘κτύπησε’ την Κύπρο, με όλους μας να αναπολούμε αυτό που μας λείπει πιο πολύ…την κανονικότητα.

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha Κύπρου, οι τρεις επιδημιολόγοι Μαρία Κολιού, Δωροθέα Πανά και Πέτρος Καραγιάννης, κάνοντας μια ανασκόπηση στον χρόνο που μας πέρασε με τον κορωνοϊό στις ζωές μας μίλησαν για όσα έχουμε διδαχθεί, τονίζοντας τη σημαντικότητα της δημόσιας υγείας.

Όπως είναι γνωστό οι επιδημιολόγοι μας ήταν και αυτοί που δέχονταν τα ‘πυρά’ του αγανακτισμένοι κόσμου, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις οι δημόσιες βρισιές στο όνομα τους έφερνε τους ίδιους αλλά και τις οικογένειες τους σε δύσκολη θέση. Συζητώντας για αυτό ο Δρ. Καραγιάννης με απόλυτη ειλικρίνεια απάντησε πως τώρα ένα χρόνο μετά γνωρίζοντας την κατάσταση, θα έκανε δεύτερες σκέψεις εάν θα συμμετείχε στην επιδημιολογική ομάδα.  

«Πολλές φορές δεχθήκαμε επιθέσεις διότι κάποιοι θεώρησαν ότι οι αποφάσεις που πάρθηκαν δεν ήταν σωστές και ότι ευθυνόμασταν για αυτές, αλλά κανείς μας δεν είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του το κακό του κόσμου, είμασταν εκεί για να βοηθήσουμε και να βγούμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα από αυτή τη δοκιμασία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.