Το βίντεο με τον χαμογελαστό Πέλκα στο νοσοκομείο μετά το τρομακτικό χτύπημα

Το βίντεο με τον χαμογελαστό Πέλκα στο νοσοκομείο μετά το τρομακτικό χτύπημα

Ο Δημήτρης Πέλκας ανησύχησε τρομερά άπαντες χάνοντας τις αισθήσεις του μετά από τρομακτικό χτύπημα στο στέρνο, όμως, στο νοσοκομείο ήταν μια χαρά και χαμογελαστός.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στο ματς της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Κόνιασπορ δέχθηκε αδιανόητο χτύπημα από αντίπαλό του με το γόνατο στο στέρνο και σωριάστηκε στο έδαφος μη έχοντας τις αισθήσεις του.

Φυσικά όλοι έτρεξαν πάνω του και διακομίστηκε άμεσα με φορείο στο νοσοκομείο, διατηρώντας ανήσυχους άπαντες μέχρι να μάθουν νεότερα για την κατάστασή του.

Λίγη ώρα αργότερα ήταν χαμογελαστός και έδειχνε σε αρκετά καλή κατάσταση και το βίντεο που κυκλοφόρησε από την παρουσία του στο νοσοκομείο επανέφερε την ηρεμία στον τουρκικό σύλλογο, τους οπαδούς, αλλά και όλους τους ποδοσφαιρόφιλους.

gazzetta.gr

The post Το βίντεο με τον χαμογελαστό Πέλκα στο νοσοκομείο μετά το τρομακτικό χτύπημα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα, αλλά «επιφυλακτική», δυναμική στο Κυπριακό διαπιστώνει ο Γκουτέρες - Εισηγείται ανανέωση εντολής ΟΥΝΦΙΚΥΠ​​​​​​ με ανησυχία για παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα, αλλά «επιφυλακτική», δυναμική στο Κυπριακό διαπιστώνει ο Γκουτέρες - Εισηγείται ανανέωση εντολής ΟΥΝΦΙΚΥΠ​​​​​​ με ανησυχία για παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Την ανανέωση της αποστολής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ για ακόμη 12 μήνες, έως τις 31 Ιανουαρίου 2027, εισηγείται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στις Παρατηρήσεις του στην έκθεση για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ, εκφράζοντας παράλληλα ανησυχία για «παραβιάσεις μετά την κατασκευή στρατιωτικών εγκαταστάσεων» εντός και πέριξ της νεκρής ζώνης, οι οποίες, όπως σημειώνει, «επιδιώκουν να μεταβάλουν μόνιμα το στρατιωτικό status quo», αλλά και για την κατάσταση στην περιφραγμένη περιοχή των Βαρωσίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE