Δρ. Καραγιάννης: 'Θα έκανα δεύτερες σκέψεις αν θα ήμουν στην επιδημιολογική ομάδα' αναφέρει ένα χρόνο μετά – ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. Καραγιάννης: 'Θα έκανα δεύτερες σκέψεις αν θα ήμουν στην επιδημιολογική ομάδα' αναφέρει ένα χρόνο μετά – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας χρόνος έχει συμπληρωθεί από τότε που ο κορωνοϊός ‘κτύπησε’ την Κύπρο, με όλους μας να αναπολούμε αυτό που μας λείπει πιο πολύ…την κανονικότητα.

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha Κύπρου, οι τρεις επιδημιολόγοι Μαρία Κολιού, Δωροθέα Πανά και Πέτρος Καραγιάννης, κάνοντας μια ανασκόπηση στον χρόνο που μας πέρασε με τον κορωνοϊό στις ζωές μας μίλησαν για όσα έχουμε διδαχθεί, τονίζοντας τη σημαντικότητα της δημόσιας υγείας.

Όπως είναι γνωστό οι επιδημιολόγοι μας ήταν και αυτοί που δέχονταν τα ‘πυρά’ του αγανακτισμένοι κόσμου, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις οι δημόσιες βρισιές στο όνομα τους έφερνε τους ίδιους αλλά και τις οικογένειες τους σε δύσκολη θέση. Συζητώντας για αυτό ο Δρ. Καραγιάννης με απόλυτη ειλικρίνεια απάντησε πως τώρα ένα χρόνο μετά γνωρίζοντας την κατάσταση, θα έκανε δεύτερες σκέψεις εάν θα συμμετείχε στην επιδημιολογική ομάδα.  

«Πολλές φορές δεχθήκαμε επιθέσεις διότι κάποιοι θεώρησαν ότι οι αποφάσεις που πάρθηκαν δεν ήταν σωστές και ότι ευθυνόμασταν για αυτές, αλλά κανείς μας δεν είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του το κακό του κόσμου, είμασταν εκεί για να βοηθήσουμε και να βγούμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα από αυτή τη δοκιμασία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE