ΛΕΜΕΣΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι απαντά το Υπουργείο Υγείας για τοπικό lockdown στην παραλιακή πόλη

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι απαντά το Υπουργείο Υγείας για τοπικό lockdown στην παραλιακή πόλη

Δυσαρεστημένοι οι αρμόδιοι στο Υπουργείο Υγείας, μετά τις εικόνες συνωστισμού που είδαμε χθες βράδυ (14/03), στο παλιό λιμάνι της παραλιακής πόλης, όπου πολλοί καρναβαλιστές διασκέδαζαν χωρίς να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με αρμόδιο πρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, το οποίο δήλωσε πως οι εικόνες αυτές, αναμένεται να δείξουν αποτελέσματα σε 14 μέρες.

Χαρακτηριστικό είναι πως την συγκεκριμένη περίοδο βλέπουμε νεαρότερους σε ηλικία που είναι θετικοί στον ιό, οι οποίοι χρειάζονται να νοσηλευτούν στα Νοσοκομεία.

Τώρα σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ενός τοπικού lockdown στην παραλιακή πόλη, κάτι το οποίο είχε γίνει και τον περασμένο Νοέμβριο, δεν συζητήθηκε καθόλου στις προηγούμενες συσκέψεις, ωστόσο οι εικόνες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας δεν μπορούν να αποκλείσουν τίποτα.

Θυμίζουμε πως ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιστημονικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, δήλωσε σήμερα (15/03), στην ιστοσελίδα μας πως οι εικόνες είναι ’ από σαθρές νοοτροπίες, ενώ αναφέρθηκε και σε εγωιστικές συμπεριφορές από πλευράς των Λεμεσιανών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE