ΛΕΜΕΣΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι απαντά το Υπουργείο Υγείας για τοπικό lockdown στην παραλιακή πόλη

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι απαντά το Υπουργείο Υγείας για τοπικό lockdown στην παραλιακή πόλη

Δυσαρεστημένοι οι αρμόδιοι στο Υπουργείο Υγείας, μετά τις εικόνες συνωστισμού που είδαμε χθες βράδυ (14/03), στο παλιό λιμάνι της παραλιακής πόλης, όπου πολλοί καρναβαλιστές διασκέδαζαν χωρίς να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με αρμόδιο πρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, το οποίο δήλωσε πως οι εικόνες αυτές, αναμένεται να δείξουν αποτελέσματα σε 14 μέρες.

Χαρακτηριστικό είναι πως την συγκεκριμένη περίοδο βλέπουμε νεαρότερους σε ηλικία που είναι θετικοί στον ιό, οι οποίοι χρειάζονται να νοσηλευτούν στα Νοσοκομεία.

Τώρα σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ενός τοπικού lockdown στην παραλιακή πόλη, κάτι το οποίο είχε γίνει και τον περασμένο Νοέμβριο, δεν συζητήθηκε καθόλου στις προηγούμενες συσκέψεις, ωστόσο οι εικόνες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας δεν μπορούν να αποκλείσουν τίποτα.

Θυμίζουμε πως ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιστημονικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, δήλωσε σήμερα (15/03), στην ιστοσελίδα μας πως οι εικόνες είναι ’ από σαθρές νοοτροπίες, ενώ αναφέρθηκε και σε εγωιστικές συμπεριφορές από πλευράς των Λεμεσιανών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE