Ιαπωνία: Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών έγινε αισθητός στο Τόκιο

Ιαπωνία: Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών έγινε αισθητός στο Τόκιο

Σεισμική δόνηση, η οποία σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών, σημειώθηκε στον κεντρικό νομό Ιμπαράκι της Ιαπωνίας, βόρεια του Τόκιο, στις 4:56 π.μ. τοπική ώρα (21:56 ώρα Κύπρου), σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση NHK, ταρακουνώντας για λίγο κτήρια στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές και δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι, ανέφερε η δημόσια τηλεόραση.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.