Ιταλία: 15.267 κρούσματα και 354 θάνατοι σε 24 ώρες

Ιταλία: 15.267 κρούσματα και 354 θάνατοι σε 24 ώρες

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 15.267 περιστατικά κορωνοϊού και 354 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 179.015 διαγνωστικά τεστ, το 8,5% από τα οποία προέκυψε θετικό. Χθες τα κρούσματα ήταν 21.315 και 264 ασθενείς με covid 19 έχασαν την μάχη με το θάνατο. Τα θετικά τεστ δεν είχαν ξεπεράσει το 7,8%.

Σε σχέση με την χθεσινή ημέρα, στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας βρίσκονται 75 περισσότεροι ασθενείς. Συνολικά, είναι 3.157.

Στους νοσοκομειακούς θαλάμους, οι ασθενείς με κορονοϊό είναι 25.338, 820 περισσότεροι από το προηγούμενο εικοσιτετράωρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE