Ιταλία: 15.267 κρούσματα και 354 θάνατοι σε 24 ώρες

Ιταλία: 15.267 κρούσματα και 354 θάνατοι σε 24 ώρες

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 15.267 περιστατικά κορωνοϊού και 354 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 179.015 διαγνωστικά τεστ, το 8,5% από τα οποία προέκυψε θετικό. Χθες τα κρούσματα ήταν 21.315 και 264 ασθενείς με covid 19 έχασαν την μάχη με το θάνατο. Τα θετικά τεστ δεν είχαν ξεπεράσει το 7,8%.

Σε σχέση με την χθεσινή ημέρα, στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας βρίσκονται 75 περισσότεροι ασθενείς. Συνολικά, είναι 3.157.

Στους νοσοκομειακούς θαλάμους, οι ασθενείς με κορονοϊό είναι 25.338, 820 περισσότεροι από το προηγούμενο εικοσιτετράωρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.