ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία την Καθαρά Δευτέρα - Έφαγε γαρίδα και πέθανε- Κατέρρευσε μπροστά στα δύο του παιδιά

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία την Καθαρά Δευτέρα - Έφαγε γαρίδα και πέθανε- Κατέρρευσε μπροστά στα δύο του παιδιά

Σε τραγωδία μετατράπηκε το γιορτινό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας (15/03) για μία οικογένεια στον Βαρνάβα Μαραθώνα, καθώς ένας 38χρονος, πατέρας δύο παιδιών, δυο και πέντε ετών, έχασε την ζωή του από αλλεργικό σοκ μετά από κατανάλωση γαρίδας.

Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος του ασθενοφόρου, που έσπευσε στο σημείο μαζί με γιατρό, δεν κατέστη δυνατό να σωθεί η ζωή του.

Ο άτυχος άντρας, ο οποίος είχε και στο παρελθόν εμφανίσει αλλεργία σε θαλασσινά, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο διασώστης του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Λάμπρου, μέσω ανάρτησής του στο διαδίκτυο.

Aa

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE