Η Ρωσία ανακαλεί τον πρέσβη της στις ΗΠΑ - Οργή για τις δηλώσεις Μπάιντεν που χαρακτήρισε φονιά τον Πούτιν

Η Ρωσία ανακαλεί τον πρέσβη της στις ΗΠΑ - Οργή για τις δηλώσεις Μπάιντεν που χαρακτήρισε φονιά τον Πούτιν

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Μόσχας στις δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς ανακάλεσε στη Μόσχα για διαβουλεύσεις τον πρέσβη της Ρωσίας στην Ουάσιγκτον σύμφωνα με το πρακτορείο Tass.

 

«Ο Ρώσος πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον Ανατόλι Αντόνοφ ανακλήθηκε για διαβουλεύσεις  προκειμένου να διαπιστώσουμε τι θα κάνουμε και πως θα κινηθούμε όσον αφορά τις σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργειου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Η Ζαχάροβα τονίζει επίσης ότι η Μόσχα επιθυμούσε να μην επιδεινωθούν ανεπανόρθωτα οι σχέσεις των δύο χωρών και κατηγόρησε την Ουάσιγκτον για το αδιέξοδο.

«Το κύριο για εμάς είναι να βρεθούν τρόποι για να βελτιωθούν οι σχέσεις Ρωσίας – ΗΠΑ», πρόσθεσε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε νωρίτερα ότι θεωρεί φονιά τον Ρώσο ομόλογό του και πως θα υποστεί τις συνέπειες επειδή ηγήθηκε προσπαθειών παρέμβασης στις προεδρικές εκλογές του 2020 υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.