«Απογειώθηκε» στον αυτοκινητόδρομο και θα το πληρώσει ακριβά – Πάει ο μισθός του μήνα

«Απογειώθηκε» στον αυτοκινητόδρομο και θα το πληρώσει ακριβά – Πάει ο μισθός του μήνα

Στη σύλληψη δύο οδηγών οι οποίοι εντοπίστηκαν να οδηγούν τα οχήματά τους με υπερβολική ταχύτητα, προχώρησαν χθες Τετάρτη 17 Μαρτίου το βράδυ τα μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου.

Μάλιστα 26χροονος που «απογειώθηκε» στον αυτοκινητόδρομο, με συνοπτικές διαδικασίες οδηγήθηκε την  Πέμπτη 18/3 στο Δικαστήριο με την αστυνομία μέσω ανακοίνωσης να ενημερώνει για την έκβαση της υπόθεσης.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επέβαλε σήμερα σε 26χρονο χρηματικό πρόστιμο ύψους €1,200, οκτώ βαθμούς ποινής και στέρησης άδειας οδήγησης για δύο μήνες, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία της υπερβολικής ταχύτητας.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος είχε εντοπιστεί χθες βράδυ να οδηγεί το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας με ταχύτητα 192 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από το νόμο όριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE