ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εξοργισμένοι κομμωτές στη Λεμεσό – Τους κατήγγειλαν γιατί ήταν…Πέμπτη

Εξοργισμένοι κομμωτές στη Λεμεσό – Τους κατήγγειλαν γιατί ήταν…Πέμπτη

Σε καταγγελίες κομμωτηρίων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας Λεμεσού, χθες Πέμπτη 18 Μαρτίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες η Αστυνομία δεν έγραψε τους ιδιοκτήτες για μη επαρκή μέτρα προστασίας σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας (που είναι και ο πιο συνήθης λόγος καταγγελιών) αλλά γιατί ήταν…Πέμπτη.

Τα μέλη προχώρησαν σε εξώδικα πρόστιμα με την αιτία ότι λειτουργούσαν Πέμπτη, εξοργίζοντας τους ιδιοκτήτες κομμωτηρίων, αφού σε κανένα διάταγμα δεν υπάρχει η αναφορά της απαγόρευσης λειτουργίας των επιχειρήσεων τους τις Πέμπτες. Αυτό που τους απογοητεύει περισσότερο είναι και η αντιμετώπιση που λαμβάνουν μετά το μεγάλο πλήγμα που έχουν υποστεί οι επιχειρήσεις τους. 

Σε ενημέρωση που λάβαμε από την Αστυνομία δεν φαίνεται να είναι λογική η αιτία καταγγελίας αφού όπως μας λέχθηκε μόνο σε επίσημες αργίες υπάρχει η πιθανότητα να προβούν σε αυτές.

Μάλιστα γνωστός κομμωτής στη Λεμεσό προχώρησε και στην παρακάτω ανάρτηση: 

«Δυστυχώς μεσα σε όλα, το ζήσαμε και αυτό. Η ενέργεια ελέγχου στα κομμωτήρια και οι καταγγελίες από την αστυνομία δεν μας αφήνει αλλά περιθώρια από το να διαμαρτυρηθούμε με τον πιο έντονο τρόπο. Ο κλάδος μας επηρεάστηκε άμεσα από την πανδημία και τα αυστηρά μέτρα που επιβλήθηκαν. Το άνοιγα και το κλείσιμο των επιχειρήσεων μας, μας στοίχισε όπως και πολλές άλλες επιχειρήσεις. Είμαστε κάτω από το μικροσκόπιο των αρμοδίων με τους απανωτούς ελέγχους και προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς σε όλο αυτό. Σήμερα καταγγελθήκαμε γιατί εργαζόμαστε Πέμπτη. Κάτι που δεν μας έχει ενημερώσει κανένας ότι απαγορεύεται. Δεν πήραμε καμιά γραπτή ενημέρωση ούτε από το Υπουργείο Εργασίας, αλλά ούτε από την Παγκύπρια Ομοσπονδία Κομμωτών. Υπάρχει ενα διάταγμα που επιτρέπει την λειτουργία μας. Κάποιοι φαίνεται αποφάσισαν μόνοι τους πως δεν επιτρέπεται (οι κάποιοι κακοθελητές συνάδελφοι εμπλέκονται σε αυτό) και έπρεπε εμείς να «μυριστούμε τα νύχια μας». Δεν λέμε όχι στους ελέγχους. Αντιθέτως συνεργαζόμαστε τους δεχόμαστε. Αλλά αυτό που έγινε το θεωρούμε άδικο και μας εξοργίζει. Φαίνεται κάποιοι δεν έχουν δουλειά να κάνουν.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top