ΠΟΥ: Την επόμενη εβδομάδα η έκθεση για την προέλευση του κορωνοϊού - Αναμένεται να ρίξει φως στο αρχικό ξέσπασμα

ΠΟΥ: Την επόμενη εβδομάδα η έκθεση για την προέλευση του κορωνοϊού - Αναμένεται να ρίξει φως στο αρχικό ξέσπασμα

Πιθανόν την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την προέλευση του κορωνοϊού στην Κίνα.

Η έκθεση συντάχθηκε μετά από πλήθος στοιχείων που συνέλεξαν εμπειρογνώμονες ενώ υπήρξε και επίσκεψη κλιμακίου του ΠΟΥ στην Ουχάν, όπου ξεκίνησε η πανδημία.

Παράλληλα, αξιωματούχοι του ΠΟΥ δήλωσαν σε δημοσιογράφους ότι μέχρι τον Απρίλιο αναμένεται να ολοκληρωθεί η εξέταση για χορήγηση άδειας κατεπείγουσας χρήσης στα κινέζικα εμβόλια Sinopharm και Sinovac. Όσον αφορά το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V, σημείωσαν ότι αναμένουν πλήρη στοιχεία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE