ΠΟΥ: Την επόμενη εβδομάδα η έκθεση για την προέλευση του κορωνοϊού - Αναμένεται να ρίξει φως στο αρχικό ξέσπασμα

ΠΟΥ: Την επόμενη εβδομάδα η έκθεση για την προέλευση του κορωνοϊού - Αναμένεται να ρίξει φως στο αρχικό ξέσπασμα

Πιθανόν την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την προέλευση του κορωνοϊού στην Κίνα.

Η έκθεση συντάχθηκε μετά από πλήθος στοιχείων που συνέλεξαν εμπειρογνώμονες ενώ υπήρξε και επίσκεψη κλιμακίου του ΠΟΥ στην Ουχάν, όπου ξεκίνησε η πανδημία.

Παράλληλα, αξιωματούχοι του ΠΟΥ δήλωσαν σε δημοσιογράφους ότι μέχρι τον Απρίλιο αναμένεται να ολοκληρωθεί η εξέταση για χορήγηση άδειας κατεπείγουσας χρήσης στα κινέζικα εμβόλια Sinopharm και Sinovac. Όσον αφορά το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V, σημείωσαν ότι αναμένουν πλήρη στοιχεία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE