ΠΟΥ: Την επόμενη εβδομάδα η έκθεση για την προέλευση του κορωνοϊού - Αναμένεται να ρίξει φως στο αρχικό ξέσπασμα

ΠΟΥ: Την επόμενη εβδομάδα η έκθεση για την προέλευση του κορωνοϊού - Αναμένεται να ρίξει φως στο αρχικό ξέσπασμα

Πιθανόν την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την προέλευση του κορωνοϊού στην Κίνα.

Η έκθεση συντάχθηκε μετά από πλήθος στοιχείων που συνέλεξαν εμπειρογνώμονες ενώ υπήρξε και επίσκεψη κλιμακίου του ΠΟΥ στην Ουχάν, όπου ξεκίνησε η πανδημία.

Παράλληλα, αξιωματούχοι του ΠΟΥ δήλωσαν σε δημοσιογράφους ότι μέχρι τον Απρίλιο αναμένεται να ολοκληρωθεί η εξέταση για χορήγηση άδειας κατεπείγουσας χρήσης στα κινέζικα εμβόλια Sinopharm και Sinovac. Όσον αφορά το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V, σημείωσαν ότι αναμένουν πλήρη στοιχεία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE