ΠΟΥ: Την επόμενη εβδομάδα η έκθεση για την προέλευση του κορωνοϊού - Αναμένεται να ρίξει φως στο αρχικό ξέσπασμα

ΠΟΥ: Την επόμενη εβδομάδα η έκθεση για την προέλευση του κορωνοϊού - Αναμένεται να ρίξει φως στο αρχικό ξέσπασμα

Πιθανόν την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την προέλευση του κορωνοϊού στην Κίνα.

Η έκθεση συντάχθηκε μετά από πλήθος στοιχείων που συνέλεξαν εμπειρογνώμονες ενώ υπήρξε και επίσκεψη κλιμακίου του ΠΟΥ στην Ουχάν, όπου ξεκίνησε η πανδημία.

Παράλληλα, αξιωματούχοι του ΠΟΥ δήλωσαν σε δημοσιογράφους ότι μέχρι τον Απρίλιο αναμένεται να ολοκληρωθεί η εξέταση για χορήγηση άδειας κατεπείγουσας χρήσης στα κινέζικα εμβόλια Sinopharm και Sinovac. Όσον αφορά το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V, σημείωσαν ότι αναμένουν πλήρη στοιχεία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE