ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοδος της θερμοκρασίας και σκόνη στην ατμόσφαιρα μέχρι τη Δευτέρα– Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Άνοδος της θερμοκρασίας και σκόνη στην ατμόσφαιρα μέχρι τη Δευτέρα– Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σκόνη στην ατμόσφαιρα και άνοδο της θερμοκρασίας θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού από σήμερα, μέχρι και την Τρίτη. Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

Θερμή αέρια μάζα αναμένεται σήμερα και κυρίως τη Δευτέρα. Βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει την περιοχή από την Τρίτη. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας θα είναι παροδικά αυξημένες, τη Δευτέρα και την Τρίτη. Τη νύκτα της Τρίτης αναμένεται σταδιακή υποχώρηση της σκόνης.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά σταδιακά, στα νοτιοδυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά, αλλά λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια, για να καταστεί το απόγευμα λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, για να καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στο δυτικό μισό του νησιού μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ορεινά και γύρω στους 12 στα παράλια.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το πρωί τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Τη νύκτα ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές ελαφρές βροχές κατά διαστήματα. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κατά διαστήματα. Τη νύκτα αναμένεται παροδική χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και παροδική χιονόπτωση, στα ψηλότερα ορεινά. Τη νύκτα αναμένεται βελτίωση του καιρού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο τη Δευτέρα, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη θα σημειώσει πτώση, παραμένοντας όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη αναμένεται περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top