Ξεπέρασε τα 30 εκ. πρώτες δόσεις εμβολίων Covid το Ην. Βασίλειο

Ξεπέρασε τα 30 εκ. πρώτες δόσεις εμβολίων Covid το Ην. Βασίλειο

Πάνω από 30 εκατομμύρια κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν κάνει πλέον την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. 

Χθες χορηγήθηκαν πάνω από 420 χιλιάδες πρώτες δόσεις, κάτι που σημαίνει ότι 30.151.287 πολίτες ή περίπου το 57% του ενήλικου πληθυσμού έχουν κάποια προστασία από τον ιό.

Το Σάββατο χορηγήθηκαν επίσης 201 χιλιάδες δεύτερες δόσεις, κάτι που σημαίνει ότι συνολικά ολοκληρωμένη κάλυψη έναντι της COVID-19 έχουν πλέον πάνω από 3,5 εκατομμύρια πολίτες.

Ο Υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ έκανε λόγο για ένα «εκπληκτικό επίτευγμα».

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE