ΚΥΠΡΟΣ: Στριπτίζ πάνω σε τραπέζια νυχτερινού κέντρου της Λευκωσίας και «πόλεμος» με σαμπάνιες εν μέσω πανδημίας -ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Στριπτίζ πάνω σε τραπέζια νυχτερινού κέντρου της Λευκωσίας και «πόλεμος» με σαμπάνιες εν μέσω πανδημίας -ΒΙΝΤΕΟ

Τελικά δεν βάζουμε μυαλό.

Ενώ το παγκύπριο τηρεί μέτρα και ακολουθεί πιστά τα διατάγματα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι και μερικοί στο αντίθετο ρεύμα  αψηφώντας τα πάντα, γλέντησαν ωσάν να μην υπήρξε ποτέ η πανδημία.

Συγκεκριμένα σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει το Tothemaonline, θαμώνες νυχτερινού μαγαζιού της Λευκωσίας το βράδυ του Σαββάτου διασκέδαζαν με την ψυχή τους μη σεβόμενοι διατάγματα αλλά και τους συμπολίτες τους.

Σε ένα σκηνικό που θύμιζε προ covid εποχή Κύπρια γιόρτασε τα γενέθλια της με καλεσμένους μεταξύ άλλων γνωστό socialite των κατεχομένων. Οι εικόνες με στριπτίζ επάνω στα τραπέζια, ζεϊμπέκικα, «πόλεμος» με σαμπάνιες – τις οποίες έλουζαν επάνω στα πανάκριβα ρολόγια τους – και ξέφρενη διασκέδαση προκαλεί την κοινή γνώμη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE