ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η απεργία στα δημόσια νοσηλευτήρια (ΦΩΤΟ &VIDEO)

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η απεργία στα δημόσια νοσηλευτήρια (ΦΩΤΟ &VIDEO)

Παρέλυσαν σήμερα για 4 ώρες, από τις 7.30 μέχρι τις 11.30 το πρωί, τα δημόσια νοσηλευτήρια, λόγω της στάσης εργασίας κυβερνητικών ιατρών, νοσηλευτών, φαρμακοποιών καθώς και των εργαζομένων στον κλάδο Τεχνολόγων, Ακτινολόγων, Φυσιοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών, Πυρηνικής και Ακτινοθεραπείας.

Το Υπουργείο Υγείας σε χθεσινή του ανακοίνωση ανέφερε πως τα δημόσια νοσηλευτήρια θα λειτουργήσουν, κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας, με προσωπικό ασφαλείας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου των νοσηλευτών Γιώργου Φρίξου, στην εκπομπή του TothemaWeb Tv Radio, Γιώργου Φρίξου, δεν υπήρξαν έκτακτα περιστατικά που να χρειάστηκαν περίθαλψη κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας.

Ανάμεσα στα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κλάδοι που εργάζονται στον τομέα της δημόσιας υγείας, είναι η υποστελέχωση στα κρατικά νοσηλευτήρια και η παγοποίηση των θέσεων εργασίας.

Ο Υπουργός Υγείας, Φίλιππος Πατσαλής, μετέβη το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου  μίλησε με τους ασθενείς και εξέτασε από κοντά τα προβλήματα τους.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους "η προσέλευση των ασθενών στα νοσηλευτήρια ήταν μειωμένη και ευτυχώς δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα".

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top