Kαλή Πρωταπριλιά από το ThemaOnline και τον Δρ. Καραγιάννη

Kαλή Πρωταπριλιά από το ThemaOnline και τον Δρ. Καραγιάννη

Η είδηση για την «αποχώρηση» του Δρ. Πέτρου Καραγιάννη και η «διαφωνία του για τις ταβέρνες, ήταν το Πρωταπριλιάτικο ψέμα του ThemaOnline.

Αρκετοί ήταν οι αναγνώστες που 'μυρίστηκαν' πως όλο αυτό ήταν ένα καλοστημένο σενάριο ενώ κάποιοι, θεώρησαν πως το συμβαν ήταν αληθινό, απολαμβάνοντας τους 'φανταστικούς' διαλόγους του καθηγητή Μοριακής Ιολογίας.

Το κείμενο ήταν καθαρά αποκύημα φαντασίας, χιουμοριστικό και συντάχθηκε αποκλειστικά λόγω της ημέρας της Πρωταπριλιάς και του εθίμου να λέμε ψέματα.

Ο Δρ Καραγιάννης ήταν προφανώς ενήμερος ενώ φυσικά δεν έχει υπάρξει το παραμικρό θέμα ή συμβάν μεταξύ του ιδίου και οποιουδήποτε υπουργού ή συναδέλφου στην επιστημονική ομάδα.

Καλή Πρωταπριλιά από την συντακτική ομάδα του ThemaOnline και τον Καθηγητή Πέτρο Καραγιάννη!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE