Kαλή Πρωταπριλιά από το ThemaOnline και τον Δρ. Καραγιάννη

Kαλή Πρωταπριλιά από το ThemaOnline και τον Δρ. Καραγιάννη

Η είδηση για την «αποχώρηση» του Δρ. Πέτρου Καραγιάννη και η «διαφωνία του για τις ταβέρνες, ήταν το Πρωταπριλιάτικο ψέμα του ThemaOnline.

Αρκετοί ήταν οι αναγνώστες που 'μυρίστηκαν' πως όλο αυτό ήταν ένα καλοστημένο σενάριο ενώ κάποιοι, θεώρησαν πως το συμβαν ήταν αληθινό, απολαμβάνοντας τους 'φανταστικούς' διαλόγους του καθηγητή Μοριακής Ιολογίας.

Το κείμενο ήταν καθαρά αποκύημα φαντασίας, χιουμοριστικό και συντάχθηκε αποκλειστικά λόγω της ημέρας της Πρωταπριλιάς και του εθίμου να λέμε ψέματα.

Ο Δρ Καραγιάννης ήταν προφανώς ενήμερος ενώ φυσικά δεν έχει υπάρξει το παραμικρό θέμα ή συμβάν μεταξύ του ιδίου και οποιουδήποτε υπουργού ή συναδέλφου στην επιστημονική ομάδα.

Καλή Πρωταπριλιά από την συντακτική ομάδα του ThemaOnline και τον Καθηγητή Πέτρο Καραγιάννη!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE