ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Φεύγει πυροβολώντας ο Καραγιάννης - ‘Είπα εγώ ν’ανοίξουν τις ταβέρνες;’

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Φεύγει πυροβολώντας ο Καραγιάννης - ‘Είπα εγώ ν’ανοίξουν τις ταβέρνες;’

Σε μία εξέλιξη που ελάχιστοι θα ανέμεναν, παρελθόν από την επιστημονική ομάδα φέρεται να αποτελεί ο καθηγητής Μοριακής Ιολογίας, Δρ Πέτρος Καραγιάννης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThemaOnline, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις ήδη τεταμένες σχέσεις του Πέτρου Καραγιάννη με την υπόλοιπη ομάδα αλλά ιδιαίτερα με τον υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου ήταν η έκτακτη τηλεδιάσκεψη που ζητήθηκε αργά χθες βράδυ (Τετάρτη 31/3) από τον αρμόδιο υπουργό.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η νέα άνοδος των κρουσμάτων έχει θορυβήσει τους ανθρώπους του Υπουργείου Υγείας, με το επίμαχο μέηλ που έλαβαν επιδημιολόγοι και επιστήμονες να θέτει σαν πρώτιστη προτεραιότητα τον έλεγχο της διασποράς στην εστίαση, και δη σε ταβέρνες.

Μετά και τα όσα έχουν ακουστεί τελευταία, για πολιτικές αποφάσεις και τη συμβουλευτική ομάδα να μην εισακούεται, η επιστολή αυτή φέρεται να εξόργισε τον Δρα Πέτρο Καραγιάννη που στη σημερινή τηλεδιάσκεψη ήταν ιδιαίτερα νευρικός, μη μπορώντας να κρύψει την αγανάκτηση του για τα όσα ακούγονται.

Μάλιστα μετά και την αναφορά του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου για υπερμετάδοση στην εστίαση και πως αυτό το γεγονός τον ανησυχεί και πρέπει να επενεξεταστεί ο Πέτρος Καραγιάννης φέρεται να ‘βγήκε από τα ρούχα του’ και ωρυώμενος προχώρησε σε μια επίθεση άνευ προηγουμένου με τα υπόλοιπα μέλη της επιστημονικής συμβουλευτικής ομάδας αλλά και τον υπουργό να παρακολουθούν... ‘αποσβολωμένοι’!

‘Είπα εγώ ν’ανοίξουν οι ταβέρνες; Είπα; Εφαηθήκατε ν’ανοίξει η εστίαση. Η έννοια σας εν το φρέντο τζιαι οι μεζέδες. Είπα σας εν γλήορα, να πάμεν προσεκτικά. Λάου-λάου. Οιιι, επιμένατε τζιαμέ. Τζιε δώστου καφέ, τζιε δώστου εστιατόρια, τζιε δώστου ταβέρνες. Ε τωρά; Εν να τους ξανακλείσετε; Τζιε πάλε εν να με ξιτιμάζουν εμένα;’ ήταν μόνο μερικά από τα όσα ειπώθηκαν στο κρεσέντο του καθηγητή Μοριακής Ιολογίας.

Στη συνέχεια ο ίδιος, έκλεισε τη σύνδεση και αποχώρησε από την τηλεδιάσκεψη με την παγωμάρα και το σοκ να παραμένουν εμφανή και διάχυτα στην ατμόσφαιρα ενώ έκτοτε έχει κλειστεί στο καφενείο του ‘Κάβο Μάρις‘ τρώγοντας μόνο μαχαλέπι και πίνοντας λεμονάδα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top