Σαράντα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σαράντα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σάράντα νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Πέμπτη από 6.430 διαγνωστικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ώρο.


Ο «υπουργός υγείας» Ουνάλ Ουστέλ σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει ότι τα οκτώ θετικά περιστατικά είναι επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος και 32 περιστατικά είναι μολύνσεις εντός της κοινότητας.

Τα 16 προέρχονται από τη Λευκωσία, δύο από την Κερύνεια, 12 από την Αμμόχωστο και δύο από τη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός θετικών περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 4.444 ενώ 26 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο COVID-19

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE