Σαράντα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σαράντα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σάράντα νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Πέμπτη από 6.430 διαγνωστικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ώρο.


Ο «υπουργός υγείας» Ουνάλ Ουστέλ σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει ότι τα οκτώ θετικά περιστατικά είναι επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος και 32 περιστατικά είναι μολύνσεις εντός της κοινότητας.

Τα 16 προέρχονται από τη Λευκωσία, δύο από την Κερύνεια, 12 από την Αμμόχωστο και δύο από τη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός θετικών περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 4.444 ενώ 26 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο COVID-19

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE