Baby boom στην κοσμική ζωή της Κύπρου: Επώνυμο ζευγάρι περιμένει δίδυμα! Η τρυφερή εικόνα

Baby boom στην κοσμική ζωή της Κύπρου: Επώνυμο ζευγάρι περιμένει δίδυμα! Η τρυφερή εικόνα

Είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι στους κοσμικούς κύκλους του νησιού μας, οι οποίοι σε μερικές εβδομάδες θα δουν την οικογένειά τους να μεγαλώνει.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία Χάρη Χουλιώτη και τη σύζυγό του, Ιφιγένεια Χατζηγρηγορίου Χουλιώτη, οι οποίοι περιμένουν δίδυμα!

Την αποκάλυψη έκανε η σύζυγος του επιχειρηματία, η οποία αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανήμερα των γενεθλίων της μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με τη δίδυμη αδερφή της και γνωστή σχεδιάστρια του νησιού, Άννα Χατζηγρηγορίου, γράφοντας σε αυτήν: “Έρχονται προσεχώς δίδυμα”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilovestyle.com η Ιφιγένεια Χατζηγρηγορίου διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ήδη μία κόρη, την τρίχρονη Σώζη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

Δεν είναι ο διορισμός της Έλενας Κούσιου στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις. Είναι όσα προηγήθηκαν και κυρίως όσα ακολούθησαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE