ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Ελλείπει από την οικία του 40χρονος στη Λεμεσό - Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Ελλείπει από την οικία του 40χρονος στη Λεμεσό - Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του MILEN SLAVOV DINEV, 40 ετών, από τη Βουλγαρία, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του στη Λεμεσό, από το πρωί της 2ας Απριλίου 2021.

Ο 40χρονος περιγράφεται ως μελαχρινός, λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου και φαλακρός. Κατά την αναχώρησή του από την οικία του φορούσε φόρμες γκρίζου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

**το πρόσωπο εντοπίστηκε 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE