Στους 66 οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα στο ΓΝ Αμμοχώστου

Στους 66 οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα στο ΓΝ Αμμοχώστου

Στους 66 ανήλθε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τους 66 ασθενείς, οι δέκα βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης, ενώ 19 άτομα είναι κλινήρη.
 
Μέχρι τις 07.30 σήμερα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύονται σε θάλαμο Covid-19, συνολικά 18 ασθενείς με κορωνοϊό.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 43 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE