Έκτακτη σύσκεψη στο προεδρικό κάλεσε σήμερα ο Ερντογάν για τη δήλωση των ναυάρχων

Έκτακτη σύσκεψη στο προεδρικό κάλεσε σήμερα ο Ερντογάν για τη δήλωση των ναυάρχων

Στραμμένα στη σύσκεψη που συγκάλεσε εκτάκτως στις 15.00 στο προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σήμερα, είναι τα βλέμματα για να αξιολογηθεί η κατάσταση με την κοινή δήλωση των 104 απόστρατων ναυάρχων που κάλεσαν την τουρκική κυβέρνηση να μην ακουμπήσει την Συνθήκη του Μοντρέ, ενέργεια την οποία η Άγκυρα εξέλαβε ως σιωπηρό πραξικόπημα.


Ο Τούρκος Πρόεδρος αμέσως μετά θα προβεί σε διάγγελμα. Ο Ταγίπ Ερντογάν επιστρέφει από τη Μαρμαρίδα όπου βρισκόταν για διακοπές. 

Το απόγευμα στις 18.00 και η Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ υπό την προεδρία και πάλι του Ταγίπ Ερντογάν θα συνέλθει για να εξετάσει την κατάσταση. 

Στο μεταξύ, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η εισαγγελία Άγκυρας έχει εντοπίσει κάποια άτομα που έχουν ηγηθεί της οργάνωσης της κοινής δήλωσης των απόστρατων ναυάρχων και πρόκειται να κληθούν για κατάθεση σύντομα. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE