ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθησαν 10 απόστρατοι ναύαρχοι ανάμεσά τους και ο πατέρας Γαλάζιας Πατρίδας

Συνελήφθησαν 10 απόστρατοι ναύαρχοι ανάμεσά τους και ο πατέρας Γαλάζιας Πατρίδας

Συλλήψεις αποστράτων ναυάρχων ξεκίνησαν νωρίς το πρωί στην Τουρκία έπειτα από την κοινή δήλωση των 103 για τη Σύμβαση του Μοντρέ, ανάμεσά τους και ο πατέρας της "Γαλάζιας Πατρίδας" Τζεμ Γκιουντερίζ. Άλλοι απόστρατοι ναύαρχοι κλήθηκαν για κατάθεση.

Στο πλαίσιο της έρευνας εναντίον των απόστρατων ναυάρχων, στις 6.00 το πρωί ξεκίνησαν οι πρώτες συλλήψεις. Η σύζυγος του Τζεμ Γκιουντερίζ στον λογαριασμό της στο τουίτερ έγραψε ότι, “πριν από λίγο, στις 6.30 το πρωί, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι μας. Ο Τζεμ συνελήφθη”. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εισαγγελίας Άγκυρας έχει ξεκινήσει “αυτεπάγγελτη έρευνα για το έγκλημα” και αποφασίστηκε η σύλληψη 10 υπόπτων προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων, ενώ για άλλους 4 αποφασίστηκε να κληθούν να καταθέσουν εντός 3 ημερών χωρίς να τεθούν υπό κράτηση λόγω προχωρημένης ηλικίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση έχουν συλληφθεί όλοι οι ύποπτοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top