Η στιγμή που «καταρρέει» η επικεφαλής του οργανισμού φαρμάκων της Δανίας – Δείτε βίντεο

Η στιγμή που «καταρρέει» η επικεφαλής του οργανισμού φαρμάκων της Δανίας – Δείτε βίντεο

Νέο βίντεο κάνει το γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης – Αποτυπώνεται η στιγμή που η Δανή αξιωματούχος λιποθυμά στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου κατά την οποία ανακοινώθηκε η αναστολή των εμβολιασμών με AstraZeneca στη Δανία.

 

Καλά στην υγεία της είναι πλέον η επικεφαλής του Οργανισμού Φαρμάκων της Δανίας Τάνια Έρικσεν η οποία έπεσε λιπόθυμη χθες το μεσημέρι, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου μαζί με τον υπουργό Υγείας της Δανίας ανακοίνωσαν την αναστολή των εμβολιασμών με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Δείτε το βίντεο στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE