Η στιγμή που «καταρρέει» η επικεφαλής του οργανισμού φαρμάκων της Δανίας – Δείτε βίντεο

Η στιγμή που «καταρρέει» η επικεφαλής του οργανισμού φαρμάκων της Δανίας – Δείτε βίντεο

Νέο βίντεο κάνει το γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης – Αποτυπώνεται η στιγμή που η Δανή αξιωματούχος λιποθυμά στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου κατά την οποία ανακοινώθηκε η αναστολή των εμβολιασμών με AstraZeneca στη Δανία.

 

Καλά στην υγεία της είναι πλέον η επικεφαλής του Οργανισμού Φαρμάκων της Δανίας Τάνια Έρικσεν η οποία έπεσε λιπόθυμη χθες το μεσημέρι, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου μαζί με τον υπουργό Υγείας της Δανίας ανακοίνωσαν την αναστολή των εμβολιασμών με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Δείτε το βίντεο στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE