Η στιγμή που «καταρρέει» η επικεφαλής του οργανισμού φαρμάκων της Δανίας – Δείτε βίντεο

Η στιγμή που «καταρρέει» η επικεφαλής του οργανισμού φαρμάκων της Δανίας – Δείτε βίντεο

Νέο βίντεο κάνει το γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης – Αποτυπώνεται η στιγμή που η Δανή αξιωματούχος λιποθυμά στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου κατά την οποία ανακοινώθηκε η αναστολή των εμβολιασμών με AstraZeneca στη Δανία.

 

Καλά στην υγεία της είναι πλέον η επικεφαλής του Οργανισμού Φαρμάκων της Δανίας Τάνια Έρικσεν η οποία έπεσε λιπόθυμη χθες το μεσημέρι, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου μαζί με τον υπουργό Υγείας της Δανίας ανακοίνωσαν την αναστολή των εμβολιασμών με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Δείτε το βίντεο στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.