Η στιγμή που «καταρρέει» η επικεφαλής του οργανισμού φαρμάκων της Δανίας – Δείτε βίντεο

Η στιγμή που «καταρρέει» η επικεφαλής του οργανισμού φαρμάκων της Δανίας – Δείτε βίντεο

Νέο βίντεο κάνει το γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης – Αποτυπώνεται η στιγμή που η Δανή αξιωματούχος λιποθυμά στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου κατά την οποία ανακοινώθηκε η αναστολή των εμβολιασμών με AstraZeneca στη Δανία.

 

Καλά στην υγεία της είναι πλέον η επικεφαλής του Οργανισμού Φαρμάκων της Δανίας Τάνια Έρικσεν η οποία έπεσε λιπόθυμη χθες το μεσημέρι, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου μαζί με τον υπουργό Υγείας της Δανίας ανακοίνωσαν την αναστολή των εμβολιασμών με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Δείτε το βίντεο στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE