Η στιγμή που «καταρρέει» η επικεφαλής του οργανισμού φαρμάκων της Δανίας – Δείτε βίντεο

Η στιγμή που «καταρρέει» η επικεφαλής του οργανισμού φαρμάκων της Δανίας – Δείτε βίντεο

Νέο βίντεο κάνει το γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης – Αποτυπώνεται η στιγμή που η Δανή αξιωματούχος λιποθυμά στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου κατά την οποία ανακοινώθηκε η αναστολή των εμβολιασμών με AstraZeneca στη Δανία.

 

Καλά στην υγεία της είναι πλέον η επικεφαλής του Οργανισμού Φαρμάκων της Δανίας Τάνια Έρικσεν η οποία έπεσε λιπόθυμη χθες το μεσημέρι, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου μαζί με τον υπουργό Υγείας της Δανίας ανακοίνωσαν την αναστολή των εμβολιασμών με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Δείτε το βίντεο στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE